دانلود سریال ایرانی زخم کاری
سریال ایرانی زخم کاری فصل دوم محصول سال 1402 بوده که جز پر بازدیدترین و محبوب ترین های نمایش خانگی محسوب می شود. محمدحسین مهدویان را یکی از مهمترین فیلمسازان ده سال اخیر می دانند. دومین سریال تلویزیونی او «زخم فانی» بر اساس رمان کوتاه «بیست زخم فانی» نوشته محمود حسینی زاد ساخته شده است. این رمان که در دهه 1390 منتشر شد، چندین سال به تعویق افتاد و خیلی زود تبدیل به یک کتاب محبوب شد. داستان تصویری هولناک و تکان دهنده از فساد و قدرت زیر پوست جامعه ایرانی ترسیم می کند. این داستان استعاره ای معاصر از تراژدی مکبث است و مضمون آن را نیز از ژانر جنایی و نوآر وام گرفته است.
این داستان ناگفتهها و ناشنیدههای فساد سازمانیافته و پنهان سالهای اخیر جامعه ایران را با رمزهای روشن و ظریف، از قراردادهای فاسد و پولشویی و خون باندها و دستهای مافیایی، یادآوری میکند. تماشای چنین داستانی در قالب سریال های تلویزیونی که مخاطب عام را هدف قرار می دهد، قابل توجه است. فراتر از چالش اقتباس از یک رمان جنجالی، «زخم فانی» نقطه عطفی در کارنامه مهدویان خواهد بود. تمام آثار قبلی مهدویان بر امنیت کشور و وقایع تاریخی در این زمینه متمرکز شده است. به دلیل محدودیت و حساسیت، سوءتفاهم های زیادی در مورد دیدگاه های سیاسی وی صورت گرفته است. او سعی کرده خود را از پیش فرض ها و پیش فرض ها جدا کند و هویت خود را به عنوان یک فیلمساز بازتعریف کند. از این منظر، «زخم مرگبار» در کارنامه مهدویان یک استثنا است، داستانی جنجالی در جامعه کنونی ایران که نام تهیه کننده یا سفارش دهنده بر نام و شهرت کارگردان سایه نمی افکند و به معنای تقابل بین فیلمساز و تماشاگر. آیا «زخم فانی» همچنان در مسیر تغییر رویکرد مهدویان تعبیر میشود و واکنشهای جنجالی را نیز در پی خواهد داشت؟
نمایش مانند رمان به دنبال بازخوانی و بازآفرینی مکبث در جامعه معاصر ایران است و ساختار و ریشه های فساد را با رمز و نماد به تصویر می کشد. اما، البته، مانند تراژدی بزرگ شکسپیر، داستان بدون مکبث و بانوی قدرتمند مکبث که بار درام را به دوش میکشد، کار نمیکند. جواد عزتی در قسمت اول به اندازه کافی قانع کننده و جذاب به نظر می رسد. انتخاب یک شریک قدیمی که اتفاقاً یکی از بهترین بازیگران ایرانی در سالهای اخیر نیز بوده، یک تصمیم هوشمندانه برای انتخاب بازیگر است. عزتی در نقش ملکی این توانایی را دارد که با نگاه و سکوت، مرگ برائت، ذلت و قدرت طلبی را به نمایش بگذارد و برای شخصیت خود همدردی بیاورد. از سوی دیگر رعنا آزادی ور انتخاب جسورانه ای است که می تواند نقطه عطفی در کارنامه کاری او باشد و باید دید چقدر فرصت برای شخصیت او وجود خواهد داشت که پتانسیل روایی را برای ادامه دارد. عنصر غایب در قسمت اول که احتمالاً در قسمت های بعدی نقش مهمی را ایفا می کند، شاید مهم ترین تغییر سریال نسبت به رمان باشد: حضور هانیه توسلی در نقش منصوره، دختر ریزآبادی.
..:
1402/06/27
یعنی مالک برمیگرده؟